Մենք հարգում ենք ձեր գաղտնիությունը. մենք չենք վաճառի կամ կիսվի ձեր անձնական տվյալներով, ներառյալ ձեր անունը, ծննդյան ամսաթիվը, էլփոստի հասցեն և գաղտնաբառը. Speedy Net-ում մարդկանց ուղարկած ձեր հաղորդագրությունները անձնական են և չեն փոխանցվի այլ մարդկանց կամ կայքերի. ձեր գաղտնաբառը մեր տվյալների բազայում պահպանվում է կոդավորված.

Ձեր պրոֆիլը Speedy Net-ում տեսանելի է բոլորին, բայց դուք կարող եք ընտրել, թե ում հետ կկիսվեք ձեր էլփոստի հասցեով և ծննդյան ամսաթվով. եթե գրանցվել եք Speedy Match-ում, ձեր Speedy Match պրոֆիլը տեսանելի կլինի միայն այն մարդկանց, ովքեր համապատասխանում են ձեզ ըստ կայքում ձեր սահմանած կարգավորումների, և որոնց դուք համապատասխանում եք ըստ նրանց կարգավորումների. ձեր պրոֆիլը Speedy Match-ում չի հայտնվի Google-ում և տեսանելի չէ այն մարդկանց, ովքեր գրանցված չեն կայքում.

Եթե ապաակտիվացրել եք ձեր հաշիվը Speedy Net-ում կամ Speedy Match-ում, այդ կայքում ձեր պրոֆիլը կհեռացվի կայքից, և դուք չեք հայտնվի կայքի մյուս մարդկանց որոնման արդյունքներում. նկատի ունեցեք, որ ձեր հաշիվը Speedy Net-ում ապաակտիվացնելը նաև ավտոմատ կերպով ապաակտիվացնում է ձեր հաշիվը Speedy Match-ում. դուք կարող եք ապաակտիվացնել միայն ձեր հաշիվը Speedy Match-ում, որի դեպքում ձեր Speedy Net հաշիվը կմնա ակտիվ. դուք կարող եք կրկին ակտիվացնել ձեր հաշիվը այն ապաակտիվացնելուց հետո ցանկացած պահի, երբ ցանկանաք.

Եթե ցանկանում եք, կարող եք ջնջել ձեր հաշիվը Speedy Net-ում. ձեր Speedy Net հաշիվը ջնջելը ավտոմատ կերպով կջնջի նաև ձեր Speedy Match հաշիվը. ձեր Speedy Net հաշիվը ջնջելու համար մուտք գործեք Speedy Net, ապաակտիվացրեք ձեր հաշիվը, ապա սեղմեք “Ջնջել հաշիվը” (“Խմբագրել պրոֆիլը” ընտրացանկում). լրացրեք ձևաթղթի տվյալները և հաստատեք. խնդրում ենք նկատի ունենալ, որ ջնջված հաշիվը հնարավոր չէ վերականգնել. հաշվի ջնջումը մշտական է և անշրջելի.


Speedy